<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4416557223131339579\x26blogName\x3dEka+Dhia+Owner+:)\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://babyekalicious.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://babyekalicious.blogspot.com/\x26vt\x3d8495440143958289478', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script> <iframe src="http://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=3054107564476057249&blogName=url.blogspot.com&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Furl.blogspot.com%2F&searchRoot=http%3A%2F%2Furl.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>
url.blogspot.com
WELCOME


:D

Have a funny when reading mystory

:D
DARLinks



CREdits


DESIGNER: /a>

PICTURE:

HOST:
x

:)
5/03/2012

Acchhumm ><' berabuk dah blog eka ni hihi takde masa nak update2 newstory hah, Okay rindu nak post banyak2 story tapi semua dah lupa -,-' Minggu depan dah start exam hesh banyaknye eka kena ulangkaji semua subject buku2 form4 mana ada dekat eka mcm mana nak baca dari form4 eh? Haiyaaa dah sebal otak ni-______-, Eka harap exam ni dapat jawab dengan tenang Woaahh! Spm lah masa depan eka nk sambung belajar dekat subang jaya :') Hihi Biyy, cantik kasut awak lukis tuh :3 tapi cantik lagi batik saya! Hohoh xD iloveyouuuuuuuuuuusomuch budak isnin minggu depan genap kita 3mouth :'> Hehe rasa mcm dah lama gila dengan awak tahu! Jangan curang2 eh gemok ==' dapat tahu bby fire betina tuh dengan awak peduli apa bby dia HOT ke KAYA ke LAWA ke apa lancau semua sorry eh fire tetap fire! Haa

-Nizam-

writtern @9:27 PM

Thanksss
4/20/2012

Hi! Sorry lama gila tak update news story ;) hihi see red rose act dia yang bagi time nak jumpe ingatkan tak romantik :3 Disbaliknyeee auch! Aku sorang tahu betapa sweetnye dia <3 aku jaga okay bunga dia bagi sempena 2mouth dgn aku :'). Biy ! saya sayang awak :* No curang curang in this relay okay sayang must remember i need you gemok! And onemorething TRUST ME MOHAMMAD :') Thanks coz give me ONE chance :'>


writtern @10:48 AM